1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Velkommen til Vann i hagen.no - stedet for ekte vannglede.

  Vi er her for å hjelpe deg med informasjon og råd. Ved å registrere deg vil du kunne delta i diskusjonene m.m.
  Fjern notisen
smilehuset
Siste aktivitet:
13 Mai 2018
Reg.:
30 Jun 2010
Innlegg:
0
Liker mottatt:
19
Media:
1
Album:
1
Kjønn:
Kvinne

smilehuset

natteravn, Kvinne

smilehuset ble sist sett:
13 Mai 2018
  1. Det er foreløpig ingen innlegg på smilehusets profil.
 • Laster inn...
 • Laster inn...
 • Om

  Kjønn:
  Kvinne
  Min hagebiografi er at jeg har vært omgitt av gartnerinteresse så lenge jeg kan huske. Min far har vært hobbygartner hele sitt liv. Han har likt godt å eksperimentere med nye plantesorter og kanskje også finne ut av helt nye ting som andre ikke har funnet ut av, og som jeg da heller ikke skal røpe her. Han var ingen annleggsgartner, men mer grønnsaksgartner, men hadde også blomster, busker, trær osv. Jeg arvet nok likevel ikke de grønne fingrene på alt, for jeg har bare to spiselige ting i min egen hage. Det er gressløk og timian. Men jeg har helt fra barnsben av fått kjenne gleden ved å kunne plukke tomater og spise dem som om de var epler, plukke div. bær rett fra planten og ikke minst se helt nye ting som mine venner ikke nødvendigvis hadde sett før. Etter å ha bodd i Nordnorge noen år og ikke hatt noe særlig til hage, så gav det et ekstra utgangspunkt til å få seg skikkelig hage når jeg flyttet til mer sørlige breddegrader.

  Når det gjelder hage er jeg interessert i vann, stein, tre. Liker å lage ting av tre, det være seg røtter, kubber, drivved osv. Liker også godt blomster, særlig i lilla og blått, vintergrønne planter og busker, steinbedsplanter.
 • Laster inn...
 • Laster inn...